Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

Aldric Dunlop nieuwe coach HB1

Op 26 augustus heeft The Orioles Aldric Dunlop aangesteld als de nieuwe hoofdcoach voor het eerste honkbalteam. Nadat voor de zomerstop, in goed
onderling overleg, afscheid was genomen van Richard Brown, is het bestuur blij met het aanstellen van Aldric. Met zijn ervaring als speler en als trainer/coach denken we met het eerste honkbalteam de komende tijd weer een rol van betekenis te kunnen spelen in de overgangsklasse.

Voor de komende tijd is de eerste prioriteit voor Aldric om het team en de rest van de coaching staf te leren kennen en honkbal 1 in de overgangsklasse te houden. Voor de komende jaren willen we op basis van de huidige coaching staf, het team gaan versterken. Hierin zal Aldric als hoofdcoach een belangrijke rol spelen.

We wensen Aldric succes en veel plezier bij The Orioles.

Voorzitter Joost de Kwant heet Aldric Dunlop welkom.
Voorzitter Joost de Kwant heet Aldric Dunlop welkom.

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo