Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

Lid worden

Bij de Orioles is er plaats voor leden van alle leeftijden, om kennis te maken met volgens ons de leukste sport die er is, bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid een aantal keer deel te nemen aan de training. Uiteraard is het tijdens het seizoen altijd mogelijk om eens te komen kijken bij de verschillende wedstrijden die gespeeld worden. Een overzicht van de komende wedstrijden vind u op de beginpagina van onze website.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail info@orioles.nl of via een van de contactpersonen op de pagina 'alle contactpersonen'.

Om in te schrijven bij onze vereniging hebben wij het inschrijfformulier beschikbaar via onderstaande link. Dit formulier is ook beschikbaar in ons verenigingsgebouw.

Lidmaatschapsformulier

 

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo