Komende wedstrijden

Hieronder de komende wedstrijden in Amerikaanse notatie (uitspelend team is eerst vermeld).

The Orioles Park

Orioles Honk- en Softbal vereniging
Sporthoekpad 4
2661 GV Bergschenhoek
010-4677 518

Login Form

Sponsoring

Wie zijn de Orioles en wat kan sponsoring betekenen voor onze club.


Honk- en softbalvereniging The Orioles is een gezellige, middelgrote en financieel gezonde vereniging, gevestigd in Bergschenhoek aan de noordkant van Rotterdam.

De vereniging heeft totaal 17 teams spelen. Er zijn 5 heren honkbalteams waarvan het eerste team in de overgangsklasse speelt, 4 dames softbalteams, 1 meisjes pupillen softbalteam, 2 heren softbalteams en 5 jeugdteams (junioren, aspiranten, aspiranten softbal, pupillen en Beeball major league).

Iedereen is welkom: meisjes, jongens, dames en heren van alle leeftijden. Dat maakt de sfeer binnen onze vereniging zo goed en sportief.  
Wist u dat het Nederlandse Honkbal team in 2011 wereldkampioen is geworden? En dat er maar liefst 16 miljoen honkbalspelers zijn, jong en oud, in 122 landen? Dus ook internationaal is honkbal een steeds groter wordende sport. En hopelijk wordt honkbal ook opnieuw als Olympische sport opgenomen bij de Spelen in 2020.

We hebben een aantal hele enthousiaste commissies en een vooruitstrevend bestuur. Jaarlijks organiseren we diverse evenementen voor enerzijds de sport en bijvoorbeeld de ontwikkeling van onze jeugd met behulp van clinics maar anderzijds ook ter verhoging van de sfeer en saamhorigheid binnen de vereniging.

Nieuwjaarsreceptie voor leden en oud-leden januari
Warming-up jeugdtoernooi begin april
Start honkbal/softbal seizoen begin april
Jeugd clinics Diverse data
Zomerfeest/familiedag juni
Bedrijven softbaltoernooi oktober
Afsluiting seizoen voor de jeugd oktober/november
Jeugdkamp november
Gala november

Het bestuur bestaat uit 3 leden waarvan de voorzitter vanaf 2010 en de penningmeester al vanaf 2001 actief deelnemen. Door de uitbreiding van het bestuur in 2014 is er meer ruimte en tijd voor nieuwe initiatieven en het behoud en verbetering van de huidige activiteiten en doelen. Ook de TAC (technische advies commissie) is vernieuwd en deze heeft vanaf vorig jaar een groot deel van het beleid ter bevordering van onze sport op zich genomen en uitgevoerd. Zo zijn de doelen van opnieuw een Junioren team en een softbal Pupillen meiden team in 2015 gerealiseerd. Dit betekent dat er nu voor elke leeftijdsgroep een team is waar men de sport kan beoefenen, en het garandeert een gezonde opbouw van teams in alle leeftijdscategorieën. Al deze ontwikkelingen hebben zijn weerslag op de leden en vele vrijwilligers, het maakt onze vereniging sterker dan ooit, met goede plannen en een breed draagvlak binnen de vereniging. Ook het ‘trainen van de trainer’ staat prominent op de agenda.

Onze vereniging draait op de vrijwilligers (oud-leden, leden en ouders van jeugdleden), maar met de doelstellingen en ambities die wij bij de Orioles hebben, is er geld en middelen nodig om deze te kunnen realiseren. Wij willen heel graag met u in contact komen om samen te zoeken naar onze gemeenschappelijke passie en om elkaar te kunnen helpen in het realiseren van ons én uw doel. Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het achterhoofd, kan deze internationale, uitdagende en fantastische sport heel interessant voor uw bedrijf zijn. U kunt zich hiermee onderscheiden.

De Sponsorcommissie

Ons volledige sponsorplan kunt u door hier te klikken downloaden en inzien.

 

Onze sponsor TIM Fysiotherapie biedt onze sporters de mogelijkheid om een kort consult te krijgen om blessures te voorkomen of te herstellen.

Klik hier als sporter van de Orioles om een afspraak te maken.

 

 

Sponsors wedstrijdballen

Dit seizoen zijn we gestart met Sponsoring voor de wedstrijdballen. Onderstaande bedrijven hebben we bereid gevonden om voor een aantal wedstrijden de kosten van de wedstrijdballen op zich te nemen. Behalve een vermelding op deze website zal ook in de Orioles kantine de gehele dag een vermelding op een groot televisie scherm getoond worden.

Wilt u ook sponsor zijn van de wedstrijdballen voor een van onze wedstrijden, meld u dan bij onze sponsorcommissie.

andusia-logo
compacon-logo
leonvandenberg-poelier
logo-drukdomstad
logo_koornneef-site
Vemo-Lease-logo-1
zusinterieur-logo